Składniki:
				
			- 1 opakowanie ravioli z wołowiną TURINI
 - 2 łyżki oliwy z oliwek extra vergine BIO VILLAGE
 - 2 ząbki czosnku
 - 100 ml śmietanki 36%
 - 1 opakowanie szynki włoskiej 100 g SAINT-AZAY
 - 40 g Grana Padano 28% tł. tartego LES CROISES
 - 100 g oliwek zielonych bez pestek TURINI
 - 3 łyżki świeżej pietruszki
 
					Sposób przygotowania:
				
				- Czosnek drobno posiekać.
 - Szynkę pokroić w cienkie plasterki.
 - Oliwki odcedzić z zalewy (ewentualnie pozbyć się pestek).
 - Pietruszkę umyć i posiekać. Ravioli ugotować zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu.
 - W tym czasie, rozgrzać na patelni oliwę z oliwek, wrzucić szynkę, smażyć 3 minuty, aż będzie chrupiąca.
 - Dodać czosnek, smażyć ok. 30 sekund, dolać śmietankę, wrzucić oliwki, smażyć jeszcze chwilę.
 - Ravioli odcedzić, wymieszać z zawartością patelni.
 - Ułożyć na talerzach, posypać pietruszką i serem grana padano.